Αρχική InfoSchool Λύκειο Mαθήματα ανθρωπιάς από μαθητές του Λυκείου Γαργαλιάνων - Δώρισαν τα χρήματα της εκδρομής σε άρρωστο συμπολίτη τους

Mαθήματα ανθρωπιάς από μαθητές του Λυκείου Γαργαλιάνων - Δώρισαν τα χρήματα της εκδρομής σε άρρωστο συμπολίτη τους

8ae50d7c2b03aa51ebc0ef4088511e47_LΣε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη πράξη προχώρησαν χθες οι μαθητές της Γ' Λυκείου Γαργαλιάνων, προσφέροντας όλο το χρηματικό ποσό που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους σε έναν συνάνθρωπό τους που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του eleftheriaonline.gr.

Οι μαθητές με αυτή τους την κίνηση έδειξαν ότι η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αγάπη, η υποστήριξη, δεν έχουν εκλείψει στις δύσκολες για όλους εποχές που ζούμε: Αντιθέτως έχουν φωλιάσει στις καρδιές των νέων ανθρώπων, αυτών που είναι η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. Στις καρδιές των μαθητών που δίνουν μαθήματα κοινωνικής ευαισθησίας, που δείχνουν το δρόμο σε όλους.

Χθες τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει τα παιδιά μέσα από διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις για την εκδρομή τους τα παρέδωσαν στον αδερφό του ανθρώπου που αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας - και σίγουρα αισθάνθηκαν πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε εκδρομή. Εξάλλου το μέλλον και η ζωή είναι όλη μπροστά τους και μπορούν να χαρούν τις χαρές των εκδρομών.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου Γιάννης Κίτσος μας είπε ότι πρόκειται για μια πραγματικά αξιέπαινη πράξη και ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, ενώ σήμερα θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου για να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τα παιδιά δημοσίως.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.