Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη (αιτήσεις από 22-29/4)

Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη (αιτήσεις από 22-29/4)

computer
Από τις 22 έως και τις 29 Απριλίου 2014 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για συμμετοχή στους δύο νέους κύκλους διδασκαλίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, που πραγματοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης.

Ο πρώτος κύκλος, διάρκειας 36 ωρών, αφορά μαθήματα τριών ενοτήτων (επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και υπηρεσίες διαδικτύου) για την απόκτηση πιστοποιητικού, αναγνωρισμένου από το ελληνικό δημόσιο, με  κόστος συμμετοχής 110 €.

Ο δεύτερος κύκλος, διάρκειας 26 ωρών, απευθύνεται σε αρχάριους μέσης και τρίτης ηλικίας και περιλαμβάνει μαθήματα επεξεργασίας κειμένου, βασικών γνώσεων και εφαρμογών διαδικτύου και βασικές γνώσεις λειτουργικών συστημάτων, με κόστος συμμετοχής 50 €.
ComputerRoom
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310. 313.414, 2310.317.144


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.