Αρχική Back to school Μαθήματα και σπουδές στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Σχολική χρονιά 2015-2016

Μαθήματα και σπουδές στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Σχολική χρονιά 2015-2016

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, παραδοσιακός χώρος εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας, προτείνει μαθήματα γαλλικών για όλα τα επίπεδα και για όλες τις ηλικίες, προσφέρει ανώτερες σπουδές κατάρτισης και εξειδίκευσης, εργαστήρια επαγγελματικής, λογοτεχνικής και θεατρικής μετάφρασης, αλλά και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μέσω διαδικτύου καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Με ενεργή και πολύπλευρη, πάνω από 100 χρόνια, παρουσία στην Ελλάδα, συνεχίζει να προβάλλει και να στηρίζει τις καλλιτεχνικές και πνευματικές ανταλλαγές ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

- Διοργανώνει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, μερικές από τις οποίες έχουν γίνει πλέον θεσμοί, όπως το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και η Νύχτα της Φιλοσοφίας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να ανακαλύπτει καθημερινά όλες τις πλευρές της Γαλλίας και του γαλλόφωνου πολιτισμού.

- Διαθέτει πολύ πλούσια δανειστική βιβλιοθήκη στο κτίριό του στη Σίνα αλλά και ψηφιακή βιβλιοθήκη, την www.culturetheque.com με πρόσβαση σε περισσότερες από 65.000 ψηφιακές πηγές. Aπό τον Ιούνιο 2015, στη βιβλιοθήκη λειτουργεί ένας νέος χώρος αποκλειστικά αφιερωμένος στα βιντεοπαιχνίδια και την κουλτούρα «geek» με τέσσερις κονσόλες με τρεις οθόνες, προσβάσιμος σε όλα τα μέλη της βιβλιοθήκης.

french-speaking1

- Διαθέτει επίσης την αίθουσα πολυμέσων EMI, που προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα αυτόνομης μάθησης με δραστηριότητες και ασκήσεις, θέτοντας στη διάθεσή τους 11 υπολογιστές, διαδραστικό πίνακα και καθοδήγηση από επιβλέποντα καθηγητή.

- Προτείνει εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά από 4 ετών αλλά και τμήματα διαρκούς επιμόρφωσης και εξειδίκευσης για επαγγελματίες καθηγητές γαλλικών.

Με την εγγραφή του στο Γαλλικό Ινστιτούτο, ο ενδιαφερόμενος γίνεται αυτόματα μέλος του CLUB IFG, που του προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα όπως: συνδρομή στη Βιβλιοθήκη Octave Merlier, προσκλήσεις για συναυλίες, προβολές, παραστάσεις κ.α., εκπτώσεις και ειδικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες εταιριών και φορέων που υποστηρίζουν τη κάρτα μέλους κ.λ.π.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος έχει το προνόμιο να αποτελεί για τους επισκέπτες του τον ιδανικό σύνδεσμο με τη Γαλλία και να τους προσφέρει ένα μοναδικό στην Ελλάδα γαλλόφωνο περιβάλλον.

Πληροφορίες για όλους τους κύκλους σπουδών στο www.ifg.gr

Πρόγραμμα σπουδών: http://www.ifa.gr/dmdocuments/cours/cours%202015-2016.pdf


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.