Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Μαθήματα κολύμβησης για παιδιά και εφήβους στο Δήμο Μεγαλόπολης

Μαθήματα κολύμβησης για παιδιά και εφήβους στο Δήμο Μεγαλόπολης

kids-swim-class H κολύμβηση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μυηθούν τα παιδιά στο κόσμο του αθλητισμού. Εάν λοιπόν το παιδάκι σας έχει κάποια φοβία με το νερό ή αν πάλι του αρέσει  και θα ήθελε να μάθει να κολυμπάει σωστά τότε δεν έχετε παρά να το εγγράψετε σε κάποιο πρόγραμμα κολύμβησης.  Βέβαια, αν διαμένετε στο Δήμο Μεγαλόπολης δεν έχεετ παρά να δηλώσετε συμμετοχή στα μαθήματα που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Δήμου. Ειδικότερα, τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών , θα υλοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή , από τις δέκα το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι και από τις πέντε το απόγευμα έως τις οχτώ το βράδυ.

Τα απαιτούμενα για την εγγραφή δικαιολογητικά είναι η αίτηση, το πιστοποιητικό γέννησης και η ιατρική βεβαίωση, ενώ στον απαραίτητο εξοπλισμό, περιλαμβάνεται το σκουφάκι, το μαγιό, οι αντιολισθητικές σαγιονάρες και το μπουρνούζι με κουκούλα ή πετσέτα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2791.360.315


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.