Αρχική InfoSchool Δημοτικό Mαθητές από τα εκπαιδευτήρια Μάνεση παρέδωσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου

Mαθητές από τα εκπαιδευτήρια Μάνεση παρέδωσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου

29042015-7Μια ακόμη σημαντική προσφορά ανθρωπιάς από τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί των οποίων συνεχίζουν να διδάσκουν αγάπη και αλληλεγγύη. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των παιδιών από τα εκπαιδευτήρια Μάνεση να παραδώσουν τρόφιμα και αγαθά, που συνέλεξαν στο σχολείο τους, στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, από όπου και θα πάνε σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Εκεί, για να υποδεχθεί και να ευχαριστήσει τους μαθητές, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, η οποία στο μήνυμά της εξήρε την πρωτοβουλία των παιδιών. «Δίνετε το παράδειγμα και σε εμάς τους μεγάλους για το τι σημαίνει κοινωνική ευαισθησία και αγάπη για τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται», σχολίασε η αντιδήμαρχος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter