Αρχική InfoSchool Λύκειο Μαθητές βάφουν το σχολείο τους ενώ τελεί υπό κατάληψη

Μαθητές βάφουν το σχολείο τους ενώ τελεί υπό κατάληψη

3genikoΈναν διαφορετικό τρόπο διαμαρτυρίας βρήκαν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης ώστε να εκφράσουν τα παραπόνα τους εν μέσω της κατάληψης που τελείται στο σχολικό τους συγκρότημα. Οι μαθητές λοιπόν αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν βάφοντας όλους τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου τους.

Τα χρώματα ζητήθηκαν από το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης που τους τα πρόσφερε απλόχερα και έτσι έδωσαν καινούρια όψη στο κτίριο. Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια που δείχνει ότι τα παιδιά όταν θέλουν μπορούν να δώσουν το καλό παράδειγμα και να δείξουν τα δίκαια αιτημάτα τους χωρίς να προβούν σε καταστροφές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.