Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Μαθητικός διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού

Μαθητικός διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού

1

Η «Νέα Γενιά Ζηρίδη», σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, διοργάνωσαν μαθητικό διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco, με τίτλο:
«Οι μαθητές μάς ταξιδεύουν με τα παραμύθια τους».

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές Ε' και ΣΤ' δημοτικού και Α' Γυμνασίου των σχολείων της ΑΤΤΙΚΗΣ. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στις εξής θεματικές: Φιλία-συντροφικότητα-αλληλεγγύη, σεβασμός στη διαφορετικότητα, ο άνθρωπος και το φυσικό περιβάλλον, αυτοεκτίμηση- θάρρος -η δύναμη της θέλησης, ανθρώπινες αδυναμίες-ελαττώματα (εγωισμός-αλαζονεία, πλεονεξία, τεμπελιά-αδιαφορία).

Συνολικά έλαβαν μέρος 156 μαθητές από 19 Δημοτικά και 32 Γυμνάσια.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ώρα 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Νέας Γενιάς Ζηρίδη».
Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο αγαπημένος παραμυθάς ΝΙΚΟΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ, ο οποίος θα απονείμει και το 1ο βραβείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.