Μαζί για τη Ζωή: Οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού του Δήμου Γλυφάδας στηρίζουν 50 ευάλωτες οικογένειες!

Η ανθρωπιά είναι πάνω από όλα: Πάνω από πανδημίες και ασθένειες, πάνω από μεμψιμοιρίες και κοινωνικές αποστάσεις. Και η περίοδος που διανύουμε είναι κατεξοχήν αυτή που η ανθρωπιά μας πρέπει να δείχνει το ολόλαμπρό της πρόσωπο, ειδικά προς όσους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το Σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ» στη Γλυφάδα, το οποίο ιδρύθηκε το 2014 και από τότε δεν έχει σταματήσει να προσφέρει κοινωνικό έργο στους συνανθρώπους μας.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος, η Πρόεδρος Σάσα Πατεράκη, οργάνωσε τους εθελοντές της, οι οποίοι ανέλαβαν να συλλέξουν και να ετοιμάσουν γιορτινά πακέτα, τα οποία στόχο έχουν να στηρίξουν τα φετινά Χριστούγεννα τις 50 ευάλωτες οικογένειες που το Σωματείο έχει υιοθετήσει.

«Η συμμετοχή των επιχειρηματιών της Γλυφάδας αλλά και των εργοστασίων και Βιομηχανιών της Αττικής είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική η προσφορά τους η ευαισθητοποίησή τους αλλά και η μεγάλη προσφορά των προϊόντων τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο», λέει χαρακτηριστικά η κ. Πατεράκη, η οποία δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου που πρόθυμα παραχώρησε χώρο για την συγκέντρωση και οργάνωση των ειδών.

Χίλια μπράβο σε όλους για την εξαιρετική πρωτοβουλία!