Αρχική InfoSchool Δημοτικό Μαζική συμμετοχή μαθητών στο διαγωνισμό για το λογότυπο της Google

Μαζική συμμετοχή μαθητών στο διαγωνισμό για το λογότυπο της Google

4-9Οκτώ χιλιάδες διακόσιες παιδικές ζωγραφιές μαθητών από 2234 ελληνικά σχολεία υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό  Doodle 4 Google με θέμα «Η Ελλάδα μου». Εξήντα ζωγραφιές ξεχώρισαν διάσημοι εικονογράφοι, συγγραφείς, διευθυντές μουσείων και ηθοποιοί και τώρα οι Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να επιλέξουν 4 εθνικά doodles, με διαδικτυακή ψηφοφορία. To doodle είναι το λογότυπο της Google επανασχεδιασμένο, ώστε, στην περίπτωση αυτή, να αντικατοπτρίζει «την δική τους Ελλάδα». Το doodle θα εμφανιστεί στο google.gr για 24 ώρες στις 14 Μαΐου 2013.

Μπορείτε να δείτε και να ψηφίσετε τα πλέον κατάλληλα doodles στην διεύθυνση http://www.google.gr/doodle4google/vote.html.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου 2013 και κάθε επισκέπτης έχει δικαίωμα να ψηφίσει ένα doodle από κάθε κατηγορία/ηλικιακή ομάδα (είναι ομαδοποιημένα σε τέσσερις βαθμίδες, από την Α' έως την Γ' Δημοτικού, από την Δ' έως την ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνάσιο και Λύκειο). Με βάση τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας, θα αναδειχθούν οι 4 εθνικοί φιναλίστ, ένας από κάθε ομάδα.

4-1--9-thumb-medium


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.