Αρχική InfoTV Με ένα σκυλί διαβάζω καλύτερα: Η νέα μέθοδος που βελτιώνει την ανάγνωση στο Θεραπευτικό Ινστιτούτο «Ίσιδα»

Με ένα σκυλί διαβάζω καλύτερα: Η νέα μέθοδος που βελτιώνει την ανάγνωση στο Θεραπευτικό Ινστιτούτο «Ίσιδα»

Είναι γνωστό ότι η συνύπαρξη των σκύλων με τα παιδιά αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη σωστή ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να βελτιώσουν την αναγνωστική ικανότητα των παιδιών.

Εάν το μικρό σας δυσκολεύεται στην ανάγνωση λόγω κάποιας μαθησιακής δυσκολίας ή εάν το διάβασμα του φαίνεται βουνό, ένα σκυλάκι θα μπορούσε να το βοηθήσει να ξεπεράσει την άρνηση και τους δισταγμούς του.

Το Infokids.gr βρέθηκε στο Θεραπευτικό Ινστιτούτο «Ίσιδα» και παρακολούθησε το πρόγραμμα Pet Stories, το οποίο στηρίζεται στην ανάγνωση παραμυθιών από τους μικρούς συμμετέχοντες στα αγαπημένα μας τετράποδα. Η Ψυχολόγος και Επιστημονική Υπεύθυνη του Ινστιτούτου κα. Ειρήνη Γιαννόπαπα μίλησε στην κάμερα για την πρωτότυπη αυτή ιδέα και τα οφέλη που έχει για τα παδιά.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter