Αρχική Deco Με κανέλες και πορτοκάλια- Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές για να ευωδιάσει το σπίτι!

Με κανέλες και πορτοκάλια- Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές για να ευωδιάσει το σπίτι!

1

Το άρωμα της κανέλας είναι τόσο χειμωνιάτικο και γλυκό και δένει υπέροχα με τα πορτοκάλια! Σήμερα θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες για να στολίσετε το σπίτι, με όμορφες αρωματικές συνθέσεις.

Στη φωτογραφία επάνω, μπορείτε να πάρετε ξύλα κανέλας και να τα δέσετε επάνω στα κεριά. Για να στερεωθούν καλύτερα, ζεστάνετε με το σεσουάρ την εξωτερική επιφάνεια των κεριών και πιέστε ελαφρά τις κανέλες! Στη συνέχεια, δέστε μια κόκκινη κορδέλα ή σπάγκο!

2

Κρεμάστε μικρές συνθέσεις στο δέντρο!

3

Φτιάξτε μια γιρλάντα από πορτοκάλια και κανέλλες! Εάν θέλετε να αποξηράνετε τις φέτες του πορτοκαλιού είναι εύκολο: Κόψτε φέτες πάχους μισού εκατοστού και ψήστε στους 150 βαθμούς για 2 περίπου ώρες. Στο μεσοδιάστημα, φροντίστε να τα γυρίσετε πλευρά και να ελέγχετε συχνά πόσο χρόνο θέλουν ακόμα!

4

Μικρά μπουκέτα, με περισσότερα πορτοκάλια, για να γεμίσει το σπίτι δροσερό άρωμα! Αποξηραμένα πορτοκάλια –αν δεν τα φτιάξετε -θα βρείτε στα καταστήματα με είδη συσκευασίας.

5

Αν προτιμάτε το άρωμα του μήλου, μπορείτε να τα αποξηράνετε με τον ίδιο τρόπο που αποξηραίνονται και τα πορτοκάλια. Χρησιμοποιήστε τα για να αμπαλάρετε δώρα ή για στολίδια στο σπίτι!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.