Με κάθε νέο ζευγάρι παπούτσια, η CROCODILINO σας κάνει δώρο άλλο ένα!

Οι άνθρωποι στην CROCODILINO προετοιμάζονται πυρετωδώς για να δώσουμε το πιο ποιοτικό και χαρμόσυνο δώρο στα βαφτιστήρια μας και φέτος το Πάσχα! Νονοί όλου το κόσμου δεν έχετε λοιπόν, παρά να προετοιμαστείτε για να χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας το δώρο του!

Εκτός βεβαίως από τη λαμπάδα, τα δώρα της νονάς και του νονού το Πάσχα είναι το σοκολατένιο αυγό, το τσουρέκι και φυσικά τα Πασχαλιάτικα παπουτσάκια του! Ένα έθιμο που χρονολογείται αρκετές δεκαετίες πίσω και συμβολίζει, όπως και τα παπούτσια της βάπτισης, τον ερχομό της Άνοιξης και την υποδοχή της Λαμπρής!

crocodilino2Και φέτος λοιπόν, η CROCODILINO, σεβόμενη τη δύσκολη εποχή που ζούμε, σας κάνει το μεγαλύτερο δώρο! Ένα ζευγάρι παπουτσάκια θαλάσσης με κάθε αγορά υποδημάτων (αξίας άνω των 35€ το ζευγάρι), σε φανταστικά σχέδια και χρώματα αλλά και μοναδικά pins, που θα τα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι!

Σας συμβουλεύουμε να ρωτήσετε τους γονείς εκ των προτέρων το νούμερο του παπουτσιού που φοράει το βαφτιστήρι σας, ώστε να μην τρέχετε άδικα ύστερα για αλλαγές. Αν επίσης έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας και μένετε κοντά με το βαφτιστήρι σας, μπορείτε να πάτε μαζί να διαλέξετε την λαμπάδα και τα παπούτσια, ώστε να «πέσετε» σίγουρα μέσα στις προτιμήσεις του! Αλλιώς επισκεφθείτε το e-shop της CROCODILINO για τις Πασχαλινές αγορές σας και Καλό Πάσχα σε όλους!