Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Με μια εντυπωσιακή γιορτή πέφτει η αυλαία στο Μύλο των Ξωτικών! (6/1)

Με μια εντυπωσιακή γιορτή πέφτει η αυλαία στο Μύλο των Ξωτικών! (6/1)

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας καλεί μικρούς και μεγάλους στην Τελετή Λήξης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα, για να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες που θα βρίσκονται στην περιοχή τις ημέρες των Θεοφανίων.

Ο Μύλος των Ξωτικών θα ολοκληρωθεί τελικά στις 6 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες μετά την αρχική ημερομηνία ολοκλήρωσης της διοργάνωσης, λόγω πληθώρας επισκεπτών. Ενδεικτικό είναι ότι οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία βρίσκονται στο 75% στις 4 και 5 Ιανουαρίου, οπότε θα έπρεπε ο Μύλος να έχει ολοκληρωθεί. Με βάση αυτά τα δεδομένα και αφού ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, συνεκτίμησε τα αιτήματα επαγγελματικών φορέων, εισηγήθηκε στο ΔΣ της e-trikala Α.Ε. την παράταση της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής!

Μετά την τελετή λήξης μπορείτε να διασκεδάσετε ΔΩΡΕΑΝ και όσες φορές επιθυμείτε στα παιχνίδια του fun park, με την προϋπόθεση ότι θα προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα (συσκευασμένα) στους ειδικούς κάδους έξω από κάθε παιχνίδι. Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων. Ελάτε όλοι να νιώσετε το υπέροχο συναίσθημα της κοινωνικής προσφοράς. Ένα εισιτήριο αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.milosxotikon.gr ή καλέστε στο 24310 22899

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.