Αρχική Νέα Με όχημα τα Μαθηματικά το παιδί κατακτά την κριτική σκέψη (Extra Channel, Δευτέρα 14/11)

Με όχημα τα Μαθηματικά το παιδί κατακτά την κριτική σκέψη (Extra Channel, Δευτέρα 14/11)

Πώς θα μπορούσαν τα παιδιά να κατακτήσουν την κριτική σκέψη με όχημα τα μαθηματικά; Το Eye Level είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο ενισχυτικής διδασκαλίας, που στοχεύει να θέσει γερά θεμέλια σε κάθε μαθητή στα Μαθηματικά, βοηθώντας τον να αναπτύξει αυτοπεποίθηση, ενδιαφέρον για μάθηση, κριτική σκέψη και ικανότητα ανάλυσης γεγονότων.

Τα Μαθηματικά Κριτικής Σκέψης του Eye Level βασίζονται σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει ανώτερες μαθηματικές έννοιες, ικανότητες και εφαρμογές. Κάθε επίπεδο εστιάζει στην κριτική σκέψη μέσα από εκμάθηση δεξιοτήτων συλλογισμού, όπως είναι οι έννοιες της αλληλουχίας, σύγκρισης, σχεδιασμού, υπόθεσης, ανάλυσης, κριτικής και της ανάπτυξης βαθιάς αντίληψης, κορυφαίες λειτουργίες σκέψης που βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή ζωή του μαθητή.

Οι καθηγητές του Eye Level, κος Μάριος Φρυδάκης και κα. Βασιλική Γεωργοπούλου, θα μιλήσουν αναλυτικά στην κάμερα του Infokids.gr για να βοηθήσουν τους γονείς να κατανοήσουν τη διαδικασία κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος, αλλά και τα οφέλη που αποκομίζει ένας μαθητής από την παρακολούθηση των προγραμμάτων.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο 5λεπτο για το παιδί και τους γονείς που φιλοξενείται στη συχνότητα του Extra Channel, λίγο πριν από το κεντρικό δελτίο των 20:30, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το σχετικό ρεπορτάζ.

Συντονιστείτε απόψε στις 20:20 στο Extra Channel και διαδικτυακά στο www.extratv.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.