Αρχική InfoSchool Δημοτικό Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επιστρέφουν στα σχολεία 8.500 καθαρίστριες

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επιστρέφουν στα σχολεία 8.500 καθαρίστριες

katharistries_14Λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας των σχολείων, με την παράταση των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών, δίδεται με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που αναμένεται να εκδοθεί -πιθανότατα εντός της ημέρας- κατόπιν συνεννόησης των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας.

Την εξέλιξη πληροφορήθηκαν εκπρόσωποι των καθαριστριών στη Θεσσαλονίκη, κατά τη συνάντηση που είχαν με τον υπηρεσιακό υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Φίλιππο Τσαλίδη, στο πλαίσιο κινητοποίησης, που πραγματοποίησαν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

"Λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι θα μπούμε και οι 8.500 καθαρίστριες στα σχολεία και θα επανέλθουμε στις θέσεις μας και τα σχολεία μας άμεσα, ίσως και από αύριο. Δεν είχαμε απάντηση τι γίνεται με τα δεδουλευμένα -έως τεσσάρων μηνών- από την προηγούμενη σχολική χρονιά, που δεν καταβλήθηκαν σε μέρος των εργαζομένων" δήλωσε η εκπρόσωπος των καθαριστριών, Φανή Τζούμα.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται σήμερα τα σχολεία, η κ Τζούμα σημείωσε, ότι "προτού κλείσουν τα αφήνουμε καθαρά και φροντίζουμε να παραμείνουν καθαρά, παρόλα αυτά μία γενική καθαριότητα πριν την έναρξη της χρονιάς είναι αναγκαία".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.