Με τα δημητριακά Granola δεν καθυστερεί κανείς πλέον για το πρωινό

granola_lion Χωρίς τη μουρμούρα των παιδιών, χωρίς καθυστερήσεις, γιατί η απόλαυσή τους είναι πράγματι μαγνήτης. Και σίγουρα όλο αυτό το κλίμα ευφορίας μάς φτιάχνει τη μέρα.

Τα νέα δημητριακά GRANOLA είναι τραγανές μπουκιές βρώμης! Αποτελούν τη νέα γευστική πρόταση για ακόμη πιο δυνατό πρωινό ξεκίνημα, αφού τα αγαπημένα δημητριακά μικρών και μεγάλων NESQUIK, HONEY CHEERIOS και LION ενώθηκαν με ψημένη βρώμη ολικής άλεσης και έδωσαν τα GRANOLA! Οι νέες τραγανές μπουκιές βρώμης απ’ ό,τι φαίνεται θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο… απαιτητικούς ουρανίσκους:

Στο NESQUIK GRANOLA οι τραγανές σοκολατένιες μπαλίτσες NESQUIK ενώνονται με ολόκληρες νιφάδες βρώμης σε τραγανές μπουκιές που «θρέφουν» τη σκέψη των παιδιών με τον πιο υγιεινό τρόπο!

granola_cheerios
Τα αγαπημένα μελένια δαχτυλίδια δημητριακών HONEY CHEERIOS ενώνονται με ψημένη βρώμη στις τραγανές μελένιες μπουκιές HONEY CHEERIOS GRANOLA, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.

 
Τέλος, το LION GRANOLA με τις ενισχυμένες του «μπουκιές», αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό σοκολάτας-καραμέλας που… τα «σπάει»!
Τα δημητριακά GRANOLA της Nestlé είναι διατροφικά ισορροπημένα, με περίπου 30% λιγότερα λιπαρά από την κατηγορία τους, με όλα τα οφέλη της βρώμης ολικής άλεσης και εμπλουτισμένα με ασβέστιο, κάνουν το θρεπτικό πρωινό πιο νόστιμο και τραγανό από ποτέ!