Αρχική InfoSchool Λύκειο Με τη στήριξη του Ιδρύματος Ωνάση οι συμμετοχές των ελληνικών αποστολών στις μαθητικές Ολυμπιάδες του 2016

Με τη στήριξη του Ιδρύματος Ωνάση οι συμμετοχές των ελληνικών αποστολών στις μαθητικές Ολυμπιάδες του 2016

«Το Ίδρυμα Ωνάση θα συνεχίσει και για το 2016 να στηρίζει τις ελληνικές αποστολές στις διεθνείς και βαλκανικές επιστημονικές Ολυμπιάδες, καλύπτοντας τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των μαθητών και συνοδών καθηγητών στις κατά τόπους διοργανώσεις». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ιδρύματος προς τιμήν των διακριθέντων μαθητών στις μαθητικές Ολυμπιάδες του 2015.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, ο οποίος τόνισε: «Η διάκριση των παιδιών αυτών αντανακλά την προσήλωση στην προσπάθεια του κάθε παιδιού, αλλά και μία συλλογική προσπάθεια στήριξης του δημόσιου σχολείου σε δύσκολες στιγμές, χάρη στην ανιδιοτέλεια του ανώνυμου εκπαιδευτικού, που πρέπει, επίσης, να τιμήσουμε σήμερα». Παράλληλα, ο υπουργός ανέφερε ότι η διάκριση στις μαθητικές Ολυμπιάδες σηματοδοτεί και τη διάκριση του δημόσιου σχολείου, το οποίο αν και έχει κατηγορηθεί, παραμένει αξιόπιστο. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι το δημόσιο σχολείο πρέπει να γίνει καλύτερο: «Να κάνουμε τομές και μεταρρυθμίσεις, με βασική επιδίωξη την ισότητα σε μία παιδεία που θα καλλιεργεί ολοκληρωμένους πολίτες» σημείωσε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.