Με την X-Series trail running footwear, το τρέξιμο περνά σε άλλη διάσταση

63879-141506Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά παπουτσιών τρεξίματος X –Series με στόχο να μεταφέρει την κληρονομιά και το πνεύμα της εταιρείας στην καθημερινή σας προπόνηση.

Με καλή απορρόφηση κραδασμών και την άνεση που προσφέρει ένα παπούτσι ασφάλτου, σε συνδυασμό με την προστασία και την πρόσφυση που χρειάζεστε στα μονοπάτια, τα X – Series σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα της ασφάλτινης διαδρομής και να αναζητήσετε την περιπέτεια και τη χαρά του τρεξίματος σε πιο τεχνικές διαδρομές.

Η Salomon περιγράφει το σπάσιμο από τη ρουτίνα με τον όρο CITYTRAIL ™.

Όσοι έχουν βιώσει το ορεινό τρέξιμο, μπορούν να καταλάβουν πόσο απελευθερωτικό είναι το τρέξιμο στη φύση. Το CITYTRAIL ™ είναι ένας τρόπος χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά και το έδαφος που θα βρείτε σε οποιαδήποτε πόλη, να εμφυσήσετε λίγο από την ελευθερία του βουνού στο καθημερινό σας τρέξιμο.

Ένα πέρασμα μέσα από το κοντινό πάρκο, ένα ανεβοκατέβασμα σε ένα μικρό λόφο, οι κερκίδες ενός στίβου, τα σκαλάκια της γειτονιάς, οι υπόγειες διαβάσεις ή μια εναέρια γέφυρα είναι τα στοιχεία σε κάθε πόλη που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο τρέξιμο αυξάνοντας έτσι το ενδιαφέρον της διαδρομής που επιλέγετε.

63879-141504

Το CITYTRAIL ™ είναι η έξοδος από τη ρουτίνα της καθημερινότητας» μας λέει η Cristelle Robert, Category Manager της Salomon, «επιτρέπει στους ανθρώπους να ξεφύγουν από τη μονοτονία της καθημερινότητας και να εξερευνήσουν την πόλη που ζουν και εργάζονται, όπως ακριβώς θα έκαναν στα μονοπάτια κάποιου βουνού»

Η σειρά X – Series αποτελείται από 3 μοντέλα , το καθένα σχεδιασμένο ανάλογα με τις ανάγκες σας ώστε να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε.

Η αίσθηση είναι όπως σε ένα παπούτσι δρόμου, με το LT Muscle και το OS Tendon να βοηθάνε στην επιστροφή ενέργειας σε κάθε σας βήμα. Η σόλα Contagrip ® εξασφαλίζει πρόσφυση σε κάθε είδος εδάφους. Το σύστημα Sensiflex ™ επιτρέπει στο πόδι να απλωθεί κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μεγάλης διάρκειας και χάρη στα συστήματα Sensifit ™ και Quicklace ® παρέχεται ακριβής, άνετη εφαρμογή και τέλειο δέσιμο που μπορείτε να ρυθμίσετε ανά πάσα στιγμή.

Τα τρία μοντέλα της σειράς X-Series CITYTRAIL ™ είναι:

– X -Wind Pro : για δρομείς με μεγάλο όγκο προπόνησης που θέλουν περισσότερη προστασία.

– X – Scream : για δρομείς με μέσο προς μεγάλο όγκο προπόνησης που απαιτούν ευελιξία και καλύτερη αίσθηση του εδάφους.

– X -Tour : για τους νέους δρομείς που ξεκινάνε για πρώτη φορά να εξερευνήσουν την πόλη τους

63879-141505