Με τις αγαπημένες γλάστρες Lechusa έδωσα χρώμα και στυλ στο χώρο μου

Δεν υπάρχει ωραιότερη εικόνα μέσα στο σπίτι από τα λουλούδια και τα φυτά. Εγώ προσωπικά φτιάχνω χρωματικές γωνιές σε διάφορα σημεία του σπιτιού και είναι σαν να «ανθίζει» ο χώρος όλος. Όταν όμως ανακάλυψα τις υπέροχες, χρωματιστές γλάστρες Lechusa αναβαθμίστηκε όχι μόνο η αισθητική του χώρου αλλά και η όλη προσπάθειά μου. Αν δεν γνωρίζετε τις Lechusa, ένα θα σας πω.  Οι εν λόγω γλάστρες έχουν τη δική τους σχέση με το νερό!

f20ec6eb6b5423187f264f5e118e1801

Και χάρη σ’ αυτή τη σχέση με απαλλάσσουν από την καθημερινή ρουτίνα του ποτίσματος, που για να πω την αλήθεια, αρκετές φορές ξεχνώ. Με τη Lechusa  το πότισμα αποκτά άλλο ενδιαφέρον, γίνεται σαν παιχνίδι, αφού αρκεί να παρακολουθώ τη στάθμη της κόκκινης ένδειξης και να ξέρω τι υγρασία χρειάζεται το λουλουδάκι μου. Και για να είμαι ακριβής, αυτό το σύστημα αυτοποτίσματος των φυτών χρειάζεται ανανέωση περίπου κάθε 8-10 μέρες.

lechuza-bacino-cottage-54-500x500

Lechuza-grot-Erica

Ποια είναι τα αντικειμενικά πλεονεκτήματα της γλάστρας Lechusa
-Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό αντέχει στο ζεστό ήλιο ακόμη και την αλμύρα της θάλασσας.
-Διαθέτει πλούσια συλλογή με σχέδια και χρώματα που δένουν υπέροχα με το υδάτινο στοιχείο
-Είναι ευέλικτη, εύκολη στην μεταφύτευση και την μετακίνηση
-Με υψηλό IQ αλλά και δεξαμενή νερού στις μεγάλες γλάστρες, προμηθεύει τη σωστή ποσότητα νερού στο φυτό επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της πιο περιζήτητης “plant-sitter”

a4008789131836-classico1

Γνωρίστε την και μάθετε όλα της τα μυστικά στο www.lechuza.gr

sql_image