Αρχική Τηλεοπτικά Με το "Stone Story" διαγωνίζεται η ΕΡΤ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης

Με το "Stone Story" διαγωνίζεται η ΕΡΤ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης

3f805657b4c0aa1015e8d8587ef31514_LΗ ταινία μικρού μήκους συμπαραγωγής ΕΡΤ από το πρόγραμμα «Μικροφίλμ» Stone Story του Σπύρου Παπαναστασίου, θα συμμετάσχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 23 Ιουνίου.

Φέτος, στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους του SIFF συμμετέχουν συνολικά 25 ταινίες, που επιλέχτηκαν ανάμεσα από 2064 συμμετοχές από 90 χώρες. Η ταινία Stone Story έχει ήδη συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2012.

Stone Story_02Βασικός άξονας της ταινίας, είναι η απάντηση στο πρωταρχικό ερώτημα: "Mπορεί ένας άνθρωπος, μέσα από μια πνευματική εμπειρία, να αλλάξει τη δεδομένη κατάστασή του και ενωθεί με τη φύση;" Κεντρικός ήρωας είναι Θοδωρής, ο οποίος, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης διαλογισμού στην άκρη ενός γκρεμού, βιώνει μια υπερβατική εμπειρία: το χέρι του αρχίζει να βυθίζεται μέσα στον βράχο. Η παράξενη αυτή διαδικασία διακόπτεται απότομα από ένα αναπάντεχο γεγονός, με αποτέλεσμα το χέρι του να παραμείνει εγκλωβισμένο μέσα στην πέτρα. Όταν τελικά –ύστερα από μια ολόκληρη μέρα - απεγκλωβιστεί με τη σωτήρια παρέμβαση ενός βοσκού, θα βρεθεί στην παράξενη κατάσταση να έχει αντί για χέρι … μια βαριά πέτρα. Πώς θα το αντιμετωπίσει;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.