Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο Με το σύζυγο μου αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Το διαζύγιο βγήκε με κοινή συναίνεση αλλά...

Με το σύζυγο μου αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Το διαζύγιο βγήκε με κοινή συναίνεση αλλά...

what-is-a-peaceful-divorceΜε το σύζυγό μου πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε και το διαζύγιο βγήκε με κοινή συναίνεση. Μέχρι τώρα, έχει βγει το πρόχειρο χαρτί του δικαστηρίου. Περιμένουμε το επίσημο για να πάμε να "σπάσουμε" την οικογενειακή μερίδα. Το θέμα είναι ότι σε έναν πρόσφατο διαπληκτισμό μου είπε ότι θα πάει να κάνει ένσταση στο δικαστήριο για να μην βγει το διαζύγιο ή τουλάχιστον να με ταλαιπωρήσει. Ισχύει αυτό; Έχει το δικαίωμα να το κάνει; Και αν ναι, τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης, έχουν το δικαίωμα οι διάδικοι και συνεπώς και ο πρώην σύζυγός σας, να προσβάλλουν τη δικαστική απόφαση, ασκώντας έφεση κατ’ αυτής. Γι’ αυτό το λόγο, μετά την έκδοση της αποφάσεως, παραιτούμαστε από τα ένδικα μέσα. Δεν γνωρίζω τι έκαναν οι δικηγόροι. Έχουν παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα ή όχι; Αν έχουν παραιτηθεί, ο πρώην σύζυγός σας δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αν δεν έχουν παραιτηθεί, τότε μπορεί να ασκήσει έφεση.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα

+30210 3816555, +306932618706

Fax: +30210 3816555

Email: jalavano@otenet.gr

Url: http://www.alavanos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.