Αρχική InfoMommy Νέα Με τρία παιδιά και δύο εγγόνια, δεν πτοήθηκε - Μπήκε πρώτη στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας

Με τρία παιδιά και δύο εγγόνια, δεν πτοήθηκε - Μπήκε πρώτη στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας

Μπορεί να είναι γιαγιά, με δύο εγγόνια και τρία παιδιά, αλλά αυτό δεν την πτόησε καθόλου: Διάβασε και μπήκε πρώτη στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας.

Φαίνεται απίστευτο , αλλά η θέληση της Ελένης Αντωνοπούλου ήταν τέτοια που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο στην προσπάθειά της να σπουδάσει , έστω κι αν θα είναι η μεγαλύτερη φοιτήτρια στο ΤΕΙ Πάτρας όπου πέτυχε.

Οπως αναφέρει το tempo24.gr η απόφαση της Ελένης Αντωνοπούλου να σπουδάσει ήταν ένα όνειρο που διατηρούσε επί χρόνια. Από την εποχή που σταμάτησε το σχολείο, καθώς παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία.

Ωστόσο, αργότερα και παρότι είχε 3 παιδιά αποφάσισε να συνεχίσει για να πάρει το απολυτήριο του σχολείου, που ήταν και ο μεγάλος της καημός.

Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν πολύ καλή, έχοντας μάλιστα υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα, στο Εσπερινό Λύκειο όπου φοιτούσε. Αυτό ήταν και το ερέθισμα για να διαβάσει για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Αλλωστε η στήριξη που είχε από τον σύζυγό της και τα παιδιά της ήταν θερμή.

Ετσι από σήμερα το πρωί η οικογένεια έχει ως μέλος μια φοιτήτρια 51 ετών με τρία παιδιά και δύο εγγόνια και άπαντες γλεντούν την μεγάλη επιτυχία. Εως και η μια της κόρη που βρισκόταν σε διακοπές , όταν πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός της μαμάς, επέστρεψε στην Πάτρα για να γιορτάσει μαζί της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.