Μεγάλος διαγωνισμός Paranix: Δώστε το δικό σας τέλος στο παραμύθι και κερδίστε δωροεπιταγές αξίας 200 ευρώ από τα Public

Ένας μεγάλος διαγωνισμός περιμένει παιδιά όλων την ηλικιών που αγαπούν τα παραμύθια και… μισούν τις ψείρες!

Το Paranix, το Νο1* αντιφθειρικό στην Ευρώπη & την Ελλάδα, το οποίο έχει αποδειχθεί κλινικά ότι εξολοθρεύει το 100%¹ των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής και των αβγών τους με μία μόνο εφαρμογή², χαρίζει σε 3 τυχερά παιδιά ένα φανταστικό δώρο: Από μία δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για να αγοράσουν ό,τι ονειρεύονται και επιθυμούν από τα καταστήματα Public!

Τι θα χρειαστεί, όμως, να κάνουν; Να διαβάσουν ή να ακούσουν στο παρακάτω βίντεο την αρχή της ιστορίας του παραμυθιού «Η Μάγισσα Αφάνα και ο Ιππότης Paranix» και στη συνέχεια, να γράψουν σε ένα μικρό κείμενο (έως 300 λέξεις) το τέλος που θα ήθελαν να έχει αυτή η ιστορία!

Στη συνέχεια θα στείλουν, με τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά, τον επίλογο της ιστορίας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: contest@infokids.gr ή στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού. Η ανάδειξη των τριών νικητών θα γίνει κατόπιν απόφασης της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από την Αγγελική Φράγκου, ηθοποιό παιδικού θεάτρου, και τη συντακτική ομάδα του Infokids.gr, οι οποίοι θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

…Ή διαβάστε την αρχή της ιστορίας παρακάτω:

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΑΦΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΤΗΣ PARANIX

Ήταν μια φορά μια μάγισσα που είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν είχε ούτε μία τρίχα στο κεφάλι της.

Με άλλα λόγια, ήταν εντελώς… φαλακρή. Όπως καταλαβαίνετε, το γεγονός αυτό της δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα και την είχε κάνει πολύ παράξενη και κακιά!

Ζούσε σε έναν περίεργο πολύ ψηλό γκρίζο πύργο που είχε μια σοφίτα στην κορυφή του με ένα μεγάλο παράθυρο. Ο πύργος αυτός ήταν χτισμένος δίπλα σε ένα δημοτικό σχολείο.

Από το παράθυρο της σοφίτας, η μάγισσα παρακολουθούσε κάθε μέρα τα παιδιά που έπαιζαν στην αυλή του σχολείου. Έβλεπε παιδάκια με τα όμορφα μαλλάκια τους, άλλα με ξανθά, άλλα με καστανά, άλλα με μαύρα μαλλάκια και άλλα με κόκκινα και ζήλευε… ζήλευε και θύμωνε πολύ.

«ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ!» -έλεγε μέσα από τα δόντια της- Να΄χουν όμορφα μαλλιά κι εγώ να μην έχω τρίχα στο κεφάλι μου!!!

Μια μέρα, λοιπόν, αποφάσισε να δράσει. Έτρεξε στην ντουλάπα που είχε φυλαγμένα τα μαγικά της σύνεργα, πήρε μια κόκκινη μεγάλη βαλίτσα που είχε μέσα διάφορα ρούχα και μεταμφιέστηκε σε μια γλυκιά καλοκάγαθη κυριούλα.

Ύστερα παίρνοντας ένα πράσινο κουτάκι μέσα από την ίδια κόκκινη βαλίτσα, πήγε σε ένα άλλο ντουλάπι που ήταν γεμάτο γυάλινες διάφανες ή πολύχρωμες μαγικές σφαίρες όλων των διαστάσεων. Ξεχώρισε μια μεγάλη διάφανη γυαλιστερή που είχε πάνω της χαραγμένο το γράμμα Ψ, αμέσως έτρεξε στο παράθυρο της σοφίτας, ακούμπησε την γυάλα στο περβάζι και κουνώντας τα δυο της χέρια πάνω-κάτω τραγούδησε τούτα τα μαγικά λόγια:

ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΣΦΑΙΡΑ ΜΑΓΙΚΗ

ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΨΕΙΡΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ

ΨΕΙΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ

ΣΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΒΑΛΩ

ΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΑ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!

Δεν πέρασαν δύο λεπτά και το κουτί γέμισε μικρές διάφανες νηστικές ψείρες (όταν είναι νηστικές οι ψείρες είναι διάφανες).

ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΣΩ –είπε μέσα από τα δόντια της…

*IMS Health, MAT Q4 2016, value & volume, Europe

  1. Μελέτη ex vivo 20101/Κλινική in vivo 2008
  2. Ισχύει μόνο για το spray

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό, δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να γράψουν το δικό τους τέλος στο παραμύθι «Η Μάγισσα Αφάνα και ο Ιππότης Paranix» σε ένα μικρό κείμενο (έως 300 λέξεις)  και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για να αγοράσουν ό,τι ονειρεύονται και επιθυμούν από τα καταστήματα Public!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο , email και επισυνάψτε το αρχείο με το κείμενο έως 300 λέξεις που τα παιδιά θα δίνουν το δικό τους τέλος στο παραμύθι «Η Μάγισσα Αφάνα και ο Ιππότης Paranix» ).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στo διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 14.00 μ.μ.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 14:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό, δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να γράψουν το δικό τους τέλος στο παραμύθι «Η Μάγισσα Αφάνα και ο Ιππότης Paranix» σε ένα μικρό κείμενο (έως 300 λέξεις)  και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για να αγοράσουν ό,τι ονειρεύονται και επιθυμούν από τα καταστήματα Public!
  • Η ανάδειξη των τριών νικητών θα γίνει κατόπιν απόφασης της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από την Αγγελική Φράγκου, ηθοποιό παιδικού θεάτρου, και τη συντακτική ομάδα του Infokids.gr.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) καθώς και να γράψουν το δικό τους τέλος στο παραμύθι «Η Μάγισσα Αφάνα και ο Ιππότης Paranix» σε ένα μικρό κείμενο (έως 300 λέξεις) .
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

 O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 802 συμμετοχές. Κατόπιν απόφασης της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από την Αγγελική Φράγκου, ηθοποιό παιδικού θεάτρου, και τη συντακτική ομάδα του Infokids.gr οι τυχεροί νικητές είναι οι:  

1.Χρήστος Καστερούδης

2.Βανέσσα Τσιαμαντά

3.Δήμητρα Μαντζούκα

Προσεχώς θα σας παρουσιάσουμε και βίντεο όπου η αφήγηση των νικητήριων παραμυθιών θα γίνει από την Αγγελική Φράγκου. 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.