Μεγάλος Διαγωνισμός Pharmazen.gr: Κερδίστε τα αντιηλιακά όλου του καλοκαιριού

teaser diagonismosΤο online Φαρμακείο Pharmazen.gr και αυτό το καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία σε 1 τυχερό να κερδίσει αντιηλιακά Korres, που καλύπτουν τις ανάγκες μίας οικογένειας για όλο το Καλοκαίρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να δηλώσει συμμετοχή στη σελίδα του Pharmazen στο Facebook. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή έως και την Κυριακή 20/7.

teaser diagonismos 2

Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει:

3 Aντηλιακά Προσώπου Korres SPF50,
1 Αντηλιακό σπρέυ σώματος Korres SPF50,
2 Παιδικά Αντηλιακά Korres για πρόσωπο & σώμα SPF50
1 After Sun yogurt Korres!

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα του ηλεκτρονικού Φαρμακείου Pharmazen.gr στο Facebook  http://www.facebook.com/Pharmazen συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα συμμετοχής του Διαγωνισμού. Η διαδικασία δε διαρκεί περισσότερο από 1 λεπτό.

Σχετικά με το pharmazen.gr:

Το pharmazen.gr είναι ένα πλήρες και πιστοποιημένο ελληνικό ηλεκτρονικό φαρμακείο, με επώνυμα προϊόντα σε χαμηλές τιμές ή ειδική προσφορά, άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης και επιλογή ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας. Προσφέρει διανομή σε όλη την Ελλάδα, δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €39, καθώς και δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.