- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Μεγάλος διαγωνισμός ζωγραφικής για τους μικρούς φίλους του Infokids.gr σε συνεργασία με την γκαλερί “The Art Dose”

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ:

Τα έργα όλων των συμμετεχόντων έχουν αποσταλεί στην Curator κ. Νίκη Καποπούλου, η οποία θα ξεχωρίσει τα 2 έργα που θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα! Όταν γίνει αυτό θα ακολουθήσει και σχετικό άρθρο με παρουσίαση όλων των έργων των παιδιών!


Αν μεγαλώνετε μικρούς… καλλιτέχνες, θα έχετε διαπιστώσει πως η περίοδος της καραντίνας ξυπνά το πάθος τους για ζωγραφική και έργα τέχνης, στα οποία μάλιστα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πώς θα τους φαινόταν, ως ανταπόδοση σε αυτή τους την προσπάθεια και ως επιβράβευση για το σπουδαίο ταλέντο τους, να συμμετάσχουν σε έναν μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα πραγματικό έργο τέχνης με σημαντική υπογραφή;

Στο πλαίσιο της εντυπωσιακής έκθεσης Wonderland που παρουσιάζει αυτό το διάστημα η γκαλερί/κατάστημα έργων τέχνης ΤΗΕ ART DOSE [1] στη Γλυφάδα, οι μικροί φίλοι του Infokids.gr καλούνται να ζωγραφίσουν ένα δικό τους έργο, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από τις 6 θεματικές της Wonderland:

-Butterfly Effect

-Kindergarten Land

-Endless Love

-In The Land of Men

-Luxury Land

-Wonder Power

Δείτε ένα προς ένα τα έργα της κάθε θεματικής της έκθεσης Wonderland ΕΔΩ [2].

Στη συνέχεια, οι γονείς τους θα πρέπει είτε να ανεβάσουν το έργο αυτό ως φωτογραφία στον λογαριασμό τους στα social media (κάνοντας tag το Infokids.gr [3] και το The Art Dose [4]), είτε να μας στείλουν τη φωτογραφία αυτή με mail στο info@infokids.gr.

Από τα έργα που θα συγκεντρώσουμε θα διακριθούν ΔΥΟ ΝΙΚΗΤΕΣ, έπειτα από επιλογή της Curator Νίκης Καποπούλου, ο κάθε ένας εκ των οποίων θα κερδίσει από ένα πραγματικό έργο τέχνης μεγάλης αξίας, από ένα έργο γλυπτοζωγραφικής του διάσημου καλλιτέχνη Ανδρέα Ψαράκου [5].

Επιπλέον, ΟΛΑ τα έργα των παιδιών θα παρουσιαστούν σε μια πολύχρωμη online έκθεση του Infokids.gr!

Mάθετε περισσότερα για το THE ART DOSE

Η ΤΗΕ ΑRT DOSE ανήκει στην οικογένεια της Kapopoulos FineArts, του πασίγνωστου οίκου δημοπρασιών και εκθέσεων έργων τέχνης, με κάποια από τα πολυτιμότερα έργα που μπορεί κανείς να βρει στην Ελλάδα. Ρόλος της ΤΗΕ ART DOSE είναι να κάνει τα έργα αυτά προσιτά, μέσα από ένα κατάστημα (φυσικό και online) στο οποίο κανείς μπορεί να βρει μοναδικά δώρα, εταιρικά ή προσωπικά, μέσα από μια συλλογή με μοναδικά κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Συγκεκριμένα το The Art Dose συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως οι (κατά αλφαβητική σειρά): Στάθης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Γέρος, Αντώνης Καστρινάκης, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Βασίλης Σπεράντζας, Μαρία Σπυράκη, Αλέκος Φασιανός, Μαρία Φιλοπούλου, Ανδρέα Ψαράκος, καθώς και οι: HAWINI, Mr. Brainwash, William Sveetlove, Vassiliki.

Επιπλέον, το The Art Dose προσφέρει μια εκτενή συλλογή από πολυτελή εξατομικευμένα και εγχαραγμένα εικαστικά δώρα για ειδικές περιστάσεις όπως γάμους βαφτίσεις και εταιρικά δώρα. Για όλους εκείνους που θέλουν να απογειώσουν την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της και να της δώσουν ακόμα πιο προσωπικό χρώμα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Για τον ξεχωριστό αυτό διαγωνισμό θα χρειαστεί να λάβουμε το έργο του παιδιού σας, είτε μέσω social media (θα το «ανεβάσετε» και θα κάνετε οπωσδήποτε tag το @infokids και τo @theartdose) είτε μέσω email, αφού μας το στείλετε στο info@infokids.gr.

Η Curator Νίκη Καποπούλου θα αναδείξει τα έργα των δύο παιδιών που θα κερδίσουν από ένα από τα υπέροχα έργα τέχνης του εικαστικού Ανδρέα Ψαράκου!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για το έργο που θα σχεδιάσει ή θα κατασκευάσει το παιδί, θα πρέπει να πάρει έμπνευση από την συλλογή Wonderland της The Art Dose [2] και συγκεκριμένα από μία από τις θεματικές που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ. Ας φανταστεί, δηλαδή, το παιδί, σε ποια θεματική της Συλλογής θα μπορούσε να ενταχθεί το έργο του;

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου και ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα ή email.

Πληροφορίες

The Art Dose
A. Μεταξά 33, Γλυφάδα
Florida Mall – Iσόγειο
16674 Aθήνα

Τηλ. 210 9680505

info@theartdose.com [6]