Αρχική InfoDad Μειωμένες τιμές εισιτηρίων για ειδικές ομάδες κοινού για τις «Βάκχες» στο Ηρώδειο (18 & 19/9)

Μειωμένες τιμές εισιτηρίων για ειδικές ομάδες κοινού για τις «Βάκχες» στο Ηρώδειο (18 & 19/9)

vakxes_1

Οι ΒΑΚΧΕΣ ολοκληρώνουν την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία τους με πέντε παραστάσεις: Στο Γαλάτσι, (12/09 Ανοικτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου), στον Πειραιά, (13 & 14/09 Βεάκειο Θέατρο) και στο ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ (18 & 19/09).

Η παράσταση, που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λιγνάδης και πρωταγωνιστούν οι Σάκης Ρουβάς, Ρούλα Πατεράκη, Δημήτρης Λιγνάδης, Γιάννης Καρατζογιάννης, Μαρία Κίτσου, Δημήτρης Πασσάς και Γιώτα Βέη, παρουσιάστηκε σε 29 πόλεις ανά την Ελλάδα, εντυπωσίασε θεατές και κριτικούς και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στο γεγονός πως η καλλιτεχνική εταιρία ΑΡΓΩ και οι όλοι οι συντελεστές της παράστασης "ΒΑΚΧΕΣ" υποστηρίζουν, καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας τους σκοπούς του συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και το νέο του έργο, την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, ιδιαιτέρως από αυτά των δύο τελευταίων παραστάσεων στο ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ.

vakxes_4

Η καλλιτεχνική εταιρία ΑΡΓΩ και οι όλοι οι συντελεστές της παράστασης ΒΑΚΧΕΣ, αποφάσισαν να προσφέρουν στους εργαζόμενους που βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της απόλυσης και της ανεργίας, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις, που δίνονται τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων, 18 & 19 Σεπτεμβρίου στο ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, όπου ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή μας περιοδεία, στην ειδική τιμή των 10,00 ευρώ.

vakxes_2

Η ειδική τιμή του εισιτηρίου των 10,00 ευρώ ισχύει για τους απολυμένους του ΟΤΑ και της ΕΡΤ και όσους έχουν κάρτα ανεργίας ή βρίσκονται σε καθεστώς εφεδρείας.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών.

Για πληροφορίες τηλεφωνείτε στο ταμείο του θεάτρου Αργώ στο 210-5201684 και στο τηλεφωνικό κέντρο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο 210-3272000.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.