Αρχική Νέα Μέρα γνωριμίας με τα Εκπαιδευτήρια "Ο Πλάτων"

Μέρα γνωριμίας με τα Εκπαιδευτήρια "Ο Πλάτων"

open_day_logo

Το Σάββατο 6 Απριλίου, φετινή μέρα Ανοικτού Σχολείου,  “Οpen Day”, των Εκπαιδευτηρίων «Ο ΠΛΑΤΩΝ», είναι μια μέρα γιορτινή για την εκπαίδευση και για τους μαθητές.

Είναι μια μέρα που δίνει τη δυνατότητα σε εσάς τους γονείς και τους επισκέπτες, να δείτε από κοντά τη δουλειά των παιδιών με βάση τα πρωτοπόρα προγράμματα του International Baccalaureate, και την ευκαιρία στα παιδιά να παρουσιάσουν με χαρά τη δουλειά τους.

Στα Εκπαιδευτήρια "Ο Πλάτων" πιστεύουν στην καινοτομία, στην εκπαιδευτική θεωρία και πράξη. Καινοτομία που μπορεί να επιτευχθεί στο Ελληνικό σχολείο σήμερα. Καινοτομία που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που μαθαίνουν τα παιδιά, να εκσυγχρονίσει
το τι μαθαίνουν και να τους δώσει νέα εφόδια για το μέλλον. Σήμερα, τα παιδιά θα σας καλέσουν να γίνετε μαθητές, να μπείτε στη θέση τους και να γνωρίσετε τους καινούργιους τρόπους με τους οποίους μαθαίνουν.

IMG_1632


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.