Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness “Μερίδα στα μέτρα μου!”

“Μερίδα στα μέτρα μου!”

Afisa PAIDEIATROFI Merida sta metra mou
Νέα εκδήλωση ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ προετοιμάζει ο δήμος Παλαιού Φαλήρου συνεχίζοντας τη δυναμική συμμετοχή του στο πρόγραμμα για πέμπτη συνεχή χρονιά! Το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, η δράση θα έχει θέμα «Μερίδα στα μέτρα μου!» και προωθεί τα μηνύματα της τρέχουσας ενότητας του προγράμματος, που φιλοδοξεί να βοηθήσει όλα τα μέλη της οικογένειας να καταναλώνουν τις μερίδες φαγητού που αντιστοιχούν στις προσωπικές τους ανάγκες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 7ο δημοτικό σχολείο Π. Φαλήρου (Μουσαίου 12-14, 18:30μμ) και η τοπική ομάδα επιφυλάσσει μία σειρά εκπλήξεων και πρωτότυπων δράσεων για όλους τους προσκεκλημένους:

- Ομιλία από τον κλινικό διαιτολόγο/διατροφολόγο Γεώργιο Λάντις για την ισορροπημένη διατροφή και το μέγεθος των μερίδων

- Παρουσίαση αινιγμάτων, χορευτικών αλλά και θεατρικού δρώμενου από τους μικρούς φίλους του ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ

- Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ για την προώθηση του συνδυασμού της ισορροπημένης διατροφής με τη φυσική δραστηριότητα

- Συμβουλευτική πάνω στη διατροφική συμπεριφορά για γονείς από την ψυχολόγο Εύη Νεοφωτίστου

- Απονομή αναμνηστικού διπλώματος, φυλλαδίου και σουπλά με το διατροφικό πιάτο ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ

Soupla PAIDEIATROFI Merida sta metra mou

Η εκδήλωση θα κλείσει με τον πιο γευστικό τρόπο αφού θα υπάρχει μπουφές με τις γαστρονομικές δημιουργίες που ετοίμασαν οι γονείς μαζί με τα παιδιά, ακολουθώντας τις προτροπές του διαιτολόγου κου Λάντις και προσθέτοντας φαντασία έτσι ώστε να δημιουργήσουν πεντανόστιμες και υγιεινές συνταγές!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.