Αρχική InfoDad Μέσα στη μέρα θα εκδοθεί το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπόθεση του αγνοούμενο Βαγγέλη – Ξανά στα Γιάννενα η οικογένεια

Μέσα στη μέρα θα εκδοθεί το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπόθεση του αγνοούμενο Βαγγέλη – Ξανά στα Γιάννενα η οικογένεια

ImageHandler1Στη διάρκεια της ημέρας, εκτός απροόπτου, αναμένεται να γνωστοποιηθεί το πόρισμα της ΕΔΕ που είχε παραγγελθεί για την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τα όσα είχαν συμβεί στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, από όπου και εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο. Για το λόγο αυτό, η οικογένεια Γιακουμάκη επιστρέφει στα Ιωάννινα, όπου οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

Η εντύπωση που δημιουργείται, κυρίως λόγω και της αναβολής της συγκέντρωσης που είχε διοργανωθεί διαδικτυακά στα Ιωάννινα, είναι ότι αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Ο ίδιος ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης σε σχετική ανακοίνωση που ανήρτησε καλώντας τους διοργανωτές να αναβάλλουν για άλλη ημερομηνία την κινητοποίηση υπογραμμίζει ότι η έρευνα βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσούκαλης επισημαίνει χαρακτηριστικά:

««Φίλες και φίλοι, θέλω αρχικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη τόσο εμού όσο και της οικογένειας του Βαγγέλη, με την οποία έχω την τιμή να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι, για την αυθόρμητη, αλλά και χρήσιμη ενασχόλησή σας προκειμένου να εντοπισθεί.

Θέλω ακόμη να σας παρακαλέσω τόσο προσωπικά όσο και επ’ ονόματι της οικογένειάς του να αναβάλετε τη συγκέντρωση της 8/3/2015 στα Γιάννενα, σε μελλοντική ημερομηνία, διότι αφενός βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, την οποία θεωρώ άκρως χρήσιμη και αναγκαία στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.