Αρχική InfoTeens Sports Μεσογειακοί αγώνες: Τρία χρυσά για την Ελλάδα

Μεσογειακοί αγώνες: Τρία χρυσά για την Ελλάδα

δρακου

Το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο γυναικών στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων «Μερσίνη 2013», κατέκτησε η Νόρα Δράκου αφού στον τελικό του αγωνίσματος κάλυψε την απόσταση σε 55.63. Η Δράκου είχε πάρει την πρόκριση για τον τελικό, χάρη στο 56.64 που πέτυχε στα πρωϊνά προκριματικά.

Παράλληλα ο Παναγιώτης Σαμιλίδης βρέθηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου ύστερα από τον τελικό των 200μ. πρόσθιο ανδρών, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 2:12.31 και κατέκτησε την πρώτη θέση

Ο Αντώνης Φωκαΐδης νίκησε τον Mάρτιν Μπάου στον τελικό των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας! Αυτό ήταν και το τρίτο χρυσό για την κολύμβηση με τον Έλληνας κολυμβητή να τερματίζει πρώτος με χρόνο 15:30.49, έναντι 15:55.19 του Σλοβένου αντιπάλου του. Στον τελικό δεν έλαβε μέρος ο Τούρκος Νεζίρ Καράπ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.