Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Μετά από 102 χρόνια αυτοκρατορίας των αγοριών, επιτέλους ήρθε η κόρη!

Μετά από 102 χρόνια αυτοκρατορίας των αγοριών, επιτέλους ήρθε η κόρη!

Έπρεπε να περάσουν περισσότερα από 100 χρόνια για μια οικογένεια ώστε να αποκτήσει ξανά κορίτσι στο γενεαλογικό της δέντρο. Ο λόγος για την οικογένεια Άντερνταχλ από το Αϊντάχο των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία για 102 χρόνια δεν είχε γεννήσεις κοριτσιών.

Η μικρή Αουρέλια γεννήθηκε στις αρχές του μήνα και οι γονείς της, Σκοτ και Άστον, δήλωσαν έκπληκτοι από το γεγονός πως απέκτησαν κορίτσι. Ο Σκοτ και Αστον γνώριζαν ότι ήταν αρκετές δεκαετίες από την τελευταία φορά όταν γεννήθηκε κορίτσι στην οικογένεια, δεν ήξεραν όμως πόσες. Την έρευνα ανέλαβε ο πατέρας του Σκοτ ο οποίος ανακάλυψε πως η τελευταία γέννηση κοριτσιού πριν την Αουρέλια ήταν το 1914.
first-baby-girl-101-yrs-today-tease-160427_9a7318cdeb70c027808a3932dc6f6014.today-inline-large

«Έχουμε πάθει ένα σοκ με το χρώμα ροζ, αλλά όλοι είναι υπέροχοι με τη μικρή…» δήλωσε η μαμά της.

Τώρα όλη η οικογένεια δηλώνει ξετρελαμένη με τη μικρή «πριγκίπισσα» της και όλα τα ξαδέρφια της καθώς και ο μεγαλύτερος αδερφός της ορκίζονται πως θα είναι οι «ιππότες» της και θα την προστατεύουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.