Αρχική InfoWoman Μετά «Το νησί» η Βικτόρια Χίσλοπ ετοιμάζει βιβλίο για τη Μακρόνησο

Μετά «Το νησί» η Βικτόρια Χίσλοπ ετοιμάζει βιβλίο για τη Μακρόνησο

Στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου και της συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, η Βικτόρια Χίσλοπ έδωσε το παρών και δεν παρέλειψε να προωθήσει την Ελλάδα ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό, ενώ αποκάλυψε και τα νέα συγγραφικά της σχέδια.

Μετά «Το νησί» η συγγραφέας καταπιάνεται με τη Μακρόνησο και την πολιτική ιστορία της. Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το Μάιο του 2019 αρχικά στα αγγλικά και κατόπιν στα ελληνικά. Πρόκειται για ένα ιστορικό μυθιστόρημα της Ελλάδας του 20ού αιώνα, που η βασική ιστορία του εκτυλίσσεται τη χρονική περίοδο από το 1926 μέχρι και μετά την περίοδο του εμφυλίου, τη δεκαετία του ’50...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.