Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Μεταμορφώνω το τσαντάκι μου ή άλλο υφασμάτινο αξεσουάρ!

Μεταμορφώνω το τσαντάκι μου ή άλλο υφασμάτινο αξεσουάρ!

1.

Αν έχετε ένα τσαντάκι που το έχετε βαρεθεί και θέλετε να το ανανεώσετε, δεν έχετε παρά να αγοράσετε ένα πινέλο, χρώματα για ύφασμα και μια χαρτοταινία και να αρχίσετε την καλλιτεχνία!

2.

Αν είναι η πρώτη σας φορά, παίξτε με ρίγες! Κολλήστε καλά την χαρτοταινία και βάψτε στα κενά! Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει καλά, ελέγξτε εάν χρειάζεται και 2ο χέρι και μετά ξεκολλήστε τις ταινίες.

3.

Αν σας αρέσουν τα καρώ, τότε θα κολλήσετε περισσότερες ταινίες, κάθετε μεταξύ τους, σε σταθερή απόσταση! Θα ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για να μεταμορφώσετε οποιοδήποτε τσαντάκι ή αξεσουάρ από ύφασμα!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.