Μεταμορφώστε την κουζίνα σας με 8 οικονομικούς τρόπους

Σας έχουμε καλά νέα! Δεν χρειάζεται να αδειάσετε το πορτοφόλι σας για να δείτε την κουζίνα σας με άλλο… μάτι.

Το γνωρίζετε ήδη: Ακόμα και η πιο απλή ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να κοστίσει αρκέτα χρήματα. Ωστόσο, οι καιροί σίγουρα δεν επιτρέπουν μεγάλα έξοδα. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να γράψετε τέλος στο project «Aνανέωση Κουζίνας» ειδικά αν περνάτε πολλές ώρες σε αυτό το χώρο. Κι αυτό γιατί ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή μπορεί να σας ανανεώσει ψυχολογικά και να ανεβάσει το ηθικό σας ενόψει της νέας σεζόν! Για να σας αποδείξουμε ότι όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος, σας προτείνουμε 8 οικονομικούς τρόπους όχι μόνο για να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας, αλλά και να της δώσετε την παιχνιδιάρικη πινελιά που της αξίζει!

deco

Αλλάξτε τα πόμολα: Αυτή η φαινομενικά μικρή αλλαγή θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το χώρο στην κουζίνα σας. Προτιμήστε πόμολα σε έντονα χρώματα ή ιδιαίτερα σχήματα. Παρόλα αυτά, καλό είναι να επιλέξετε ένα διαχρονικό αντικείμενο ώστε να αποφύγετε τα κρούσματα βαρεμάρας που μπορεί να σας χτυπήσουν κάθε φορά που αλλάζουν οι διακοσμητικές τάσεις!

Πάρτε μπογιά και βάψτε τα! Και εννοούμε φυσικά τα ντουλάπια σας. Αυτή η απλή αλλαγή θα σας κάνει να δώσετε άμεσα στην κουζίνα σας νέα, φρέσκια πνοή! Επιλέξτε χρώματα ευχάριστα κι αν νιώθετε θαρραλέοι, πείτε «ναι» σε αναπάντεχους κι έντονους συνδυασμούς (π.χ. πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο). Αν τα χρωματιστά ντουλάπια φαίνονται πολύ τολμηρή ιδέα για το γούστο σας, δεν έχετε παρά να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βάψετε τις καρέκλες ή το τραπέζι της κουζίνα σας.

kourtines

Κουρτίνα, άνοιξε! Δώστε μια πιο ευχάριστη νότα στην κουζίνα σας, αλλάζοντας τις κουρτίνες. Αποφύγετε τα πολύ βαριά υφάσματα και τις σκούρες αποχρώσεις που μπορεί να «βαρύνουν» την ατμόσφαιρα του χώρου και επιλέξτε πιο ελαφριά υφάσματα (π.χ. από γάζα, ποπλίνα, κτλ.)

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com