Μετατρέψτε τη συρταριέρα σε μίνι ντουλάπα για το παιδικό δωμάτιο!

costume_closet_buntingΜια πολύ έξυπνη και πρακτική ιδέα για το παιδικό δωμάτιο! Η υπέροχη μίνι γκαρνταρόμπα της φωτογραφίας ήταν μια παλιά, άχαρη και φθαρμένη συρταριέρα που της έλειπαν και κάποια συρτάρια…

DSC_0119

…η οποία τρίφτηκε σχολαστικά με γυαλόχαρτο για να αφαιρεθεί το παλιό χρώμα και οι τρύπες της καλύφθηκαν με στόκο ειδικό για ξύλα. Κατόπιν, βάφτηκε σε λευκό χρώμα και επιλέχθηκε μια χαρούμενη ταπετσαρία με λουλούδια για να καλύψει το εσωτερικό της. Εναλλακτικά, μια πολύ οικονομική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε και αυτοκόλλητο για βιβλία με σχέδια!

DSC_0059Τοποθετήθηκε μια μεταλλική ράβδος για ντουλάπες στην οποία θα κρέμονται τα ρούχα. Στη μία πλαϊνή πλευρά τοποθετήθηκε ένας «χαρούμενος» χρωματικά καθρέπτης που ταιριάζει με τις αποχρώσεις της ταπετσαρίας, ενώ στην άλλη πλαϊνή πλευρά τοποθετήθηκε μια κρεμάστρα για τα αξεσουάρ.

DSC_0034b

DSC_0029

Ένα κομμάτι ταπετσαρίας επένδυσε και το συρτάρι εσωτερικά και… voila! Μια μίνι ντουλάπα που θα ενθουσιάσει κάθε παιδί, μιας και το ύψος της δεν το εμποδίζει να τοποθετεί μόνο του τα ρούχα του για να αισθάνεται ότι μεγάλωσε!

DSC_0044

Πηγή: http://styleitchic.blogspot.gr/