Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Μi chiamo: Για μια ονειρεμένη βάφτιση

Μi chiamo: Για μια ονειρεμένη βάφτιση

transparent

michiamo_photo79Για την επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας στη βάφτιση επιλέξτε άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα που θα το κάνουν να νιώθει ευχάριστα καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Κάθε βαπτιστικό ρούχο της Mi chiamo είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα ραφής, υφασμάτων και το ιδιαίτερο street style!

michiamo_photo3Στις κολεξιόν της  Mi chiamo θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ρούχων που έχουν σχεδιαστεί σε διάφορα χρώματα, με φαντασία, ρομαντισμό, φινέτσα και κομψότητα!

michiamo_photo17Το υψηλό επίπεδο ποιότητας διασφαλίζεται απο την δεξιοτεχνία των ικανών συνεργατών , ικανοποιώντας, μέσα απο διαρκή βελτίωση και ενημέρωση, τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών!

michiamo_photo8

michiamo_photo81

michiamo_photo99


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.