Μία 10χρονη φτιάχνει kits ζωγραφικής και δίνει χαρά σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, η Chelsea Phaire έχει εξοπλίσει πάνω από 2.500 κουτάκια με μπογιές για να τα δώσει σε παιδιά που έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες, όπως περιστατικά μαζικών πυροβολισμών.

Η μητέρα της 10χρονης Chelsea ανέφερε ότι η κόρη της ζητούσε να κάνει ένα είδος φιλανθρωπίας από τότε που ήταν 5 ετών. Όμως, όταν πλησίαζαν τα 10α της γενέθλια, τον Αύγουστο του 2019, οι γονείς της αποφάσισαν ότι η κόρη τους ήταν αρκετά μεγάλη για να πάρει μία τέτοια ευθύνη.

Αντί λοιπόν να φέρουν δώρα για το πάρτυ γενεθλίων της, η Chelsea ζήτησε από τους φίλους και την οικογένειά της είδη ζωγραφικής, τα οποία σχεδίασε να τα χρησιμοποιήσει για να φτιάξει κουτάκια με είδη τέχνης και να τα παραδώσει σε παιδιά που μένουν σε καταφύγιο αστέγων κοντά στο σπίτι της στο Κονέκτικατ.

Δύο εβδομάδες μετά τα γενέθλιά της, η 10χρονη κοπέλα παρέδωσε στο ίδρυμα τα 40 κουτάκια με τα υλικά ζωγραφικής, όπως μαρκαδόρους, κηρομπογιές και χαρτιά.

Όταν διαπίστωσε τη χαρά που έδωσε η προσφορά της, φίλοι και οικογένεια θέλησαν να δώσουν ακόμη περισσότερα. Έτσι η οικογένεια βοήθησε την μικρή να δημιουργήσει μία wish list στην Amazon για να φτιάξει όλο και περισσότερα τέτοια κουτάκια και ξεκίνησε και μία ιστοσελίδα για να ενημερώνει σχετικά τους ακολούθους τους για τη δουλειά της. Και η φιλανθρωπία της Chelsea γεννήθηκε.

«Η Chelsea συγκέντρωσε όλα τα αντικείμενα που της άρεσε να χρησιμοποιεί. Κηρομπογιές και άλλα είδη χρωμάτων για ζωγραφική Ένιωσε ότι τα παιδιά θα ήθελαν να έχουν τα ίδια υλικά με αυτά που χρησιμοποιεί κι εκείνη. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να βοηθήσει παιδιά που βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις», σημείωσε η οικογένεια της 10χρονης.

Από την ημέρα των γενεθλίων της και μετά η Chelsea και η οικογένειά της έχουν ταξιδέψει από το Ελ Πάσο και το Τέξας μέχρι το Νιου Τζέρσεϊ για να παραδώσουν τα πακετάκια με τα χρώματα. Η 10χρονη έχει κάνει επίσης δωρεές και σε παιδιά σε καταφύγια αστέγων, νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα. Περισσότερα από 2,500 κουτάκια έχουν δώσει χαρά σε παιδιά περισσότερων των 17 πολιτειών.