Αρχική Βιβλία Μια διαφορετική οικογένεια

Μια διαφορετική οικογένεια

MiaDiaforetikiOikogeneia Ex
«Μαµά, γιατί ο µπαµπάς δεν µένει πια µαζί µας;», «Μαµά, εγώ έχω µπαµπά;», «Είµαστε κανονικά αδέλφια αν έχουµε µόνο τον ίδιο µπαµπά και διαφορετική µαµά;».
Στη σύγχρονη κοινωνία συναντάµε αρκετές διαφορετικές µορφές οικογενειακών σχηµάτων κι αυτό συχνά δηµιουργεί απορίες στα παιδιά.

Το ίδιο συµβαίνει και σε µια µονογονεϊκή οικογένεια δελφινιών που ζει σε έναν υπέροχο ύφαλο. Η µικρή Ντιάνα, που µεγαλώνει τρισευτυχισµένη µε τη µαµά της Τζέµα, µια µέρα θα αναρωτηθεί αν µοιάζει µε τον µπαµπά της, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ.
Είναι η στιγµή που η µαµά δελφίνι θα αποφασίσει να διηγηθεί στην κορούλα της την ιστορία τους. Μια περιήγηση στη γειτονιά τους στον βυθό αλλά και στην κοντινή ακτή, κατά την οποία µαµά και κόρη συναντούν πολλούς διαφορετικούς τύπους οικογένειας, κάνει τη µικρή Ντιάνα να καταλάβει πως αληθινή οικογένεια είναι εκεί όπου υπάρχει απέραντη και ανιδιοτελής αγάπη.
Ας γνωρίσουμε τις συγγραφείς

Η Τζίνα Ξανθάκη γεννήθηκε στην Κρήτη. Σπούδασε κλασική µουσική στην Αθήνα και χρηµατοοικονοµικά στο CSUS. Ασχολείται επαγγελµατικά µε την ανάπτυξη ακινήτων, τοµέα στον οποίο έχει διακριθεί µε διεθνείς βραβεύσεις. Ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλυδών», που στοχεύει στην ανάδειξη της κοινότητας Πλάκας, καθώς επίσης στη διάσωση και προβολή της ιστορίας της Σπιναλόγκας, εργάζεται αδιαλείπτως για το όραµα ζωής της, τη δηµιουργία του Μουσείου - Κέντρου Πληροφόρησης Σπιναλόγκας. Toν Ιούλιο του 2014 έφερε στον κόσµο τη µονάκριβη κόρη της, Δήμητρα- Δανάη. Είναι ανύπαντρη µητέρα από επιλογή.

Η Σόνια Καζόνι ξεκίνησε να εργάζεται σε περιοδικά ενώ ακόµα σπούδαζε στο τµήµα Πολιτικών Επιστηµών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Συνεργάστηκε µε πολλούς διεθνείς τίτλους (Madame Figaro, Instyle, Esquire), ενώ κατείχε επιτελικές θέσεις στον χώρο των περιοδικών. Υπήρξε για έξι χρόνια διευθύντρια του περιοδικού Nitro, ενώ παράλληλα από το 2008 µέχρι τις αρχές του 2012 είχε την αρχισυνταξία του περιοδικού Blue της Αegean Airlines. Από το 2013 µέχρι και σήµερα είναι brand manager του People στην Ελλάδα και διευθύντρια του website της Φαίης Σκορδά faysbook.gr <http://faysbook.gr>

Είναι παντρεµένη και µαµά του Κρις και του Ίωνα.

Ξανθάκη Τζίνα & Καζόνι Σόνια

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Εκδόσεις: Λιβάνη

Ετος 'Εκδοσης: 2015

Σειρά: Παιδικά

Σελίδες: 38

Τιμή: € 10,00 (με ΦΠΑ)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.