Αρχική InfoBaby Τοκετός Μια εγκυμοσύνη που έχει ευτυχή κατάληξη 1 στις 200.000.000 φορές

Μια εγκυμοσύνη που έχει ευτυχή κατάληξη 1 στις 200.000.000 φορές

britain
Θεωρείται σπάνιο φαινόμενο στη μαιευτική. Αυτή τη φορά όμως είχε και ευτυχή κατάληξη. Έτσι, οι τρεις μικρούλες τρίδυμες ήρθαν στον κόσμο πριν από λίγες μέρες, σώες και άβλαβες, στη Βρετανία, ενώ όλουε τους μήνες της κύησης μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο. Πρόκειται για μοναδικό ιατρικό επίτευγμα με ελάχιστες πιθανότητες να επιζήσουν τα έμβρυα.
Σύμφωνα με τους γιατρούς τέτοιου είδους εγκυμοσύνες έχουν ευτυχή κατάληξη μια φορά στις 200.000.000.

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς ότι κατά τη διάρκεια της κύησης αυτού του είδους μπορεί να πεθάνει κάποιο από τα παιδιά καθώς κάποιο άλλο θα του «κλέβει» το ζωτικό αμνιακό υγρό. Όμως, οι τρίδυμες Φιόν, Μάντισον και Πέιτζ τα κατάφεραν και στο μέλλον θα πρέπει να ευγνωμονούν και τους γονείς τους για την απόφαση τους να προχωρήσουν παρά κάποιες υποδείξεις των γιατρών.

Τώρα οι τρεις πανέμορφες μικρές βρίσκονται στο σπίτι τους αφού πέρασαν έξι εβδομάδες στο μαιευτήριο καθώς όταν γεννήθηκαν ήταν τόσο μικρόσωμες που ο πατέρας τους μπορούσε να κρατήσει κάθε μια τους στο ένα του χέρι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.