Αρχική InfoDad Μία φέτα μπέικον μπορεί να βλάψει το σπέρμα!

Μία φέτα μπέικον μπορεί να βλάψει το σπέρμα!

l2-grill-bacon-and-eggsΌσοι από εσάς έχετε σκοπό να γίνετε σύντομα μπαμπάδες, θα πρέπει να αφαιρέσετε από τα γεύματα σας τα αλλαντικά και κυρίως το μπέικον.

Επιστήμονες από το Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι αρκεί μία φέτα μπέικον για να βλάψει την ανδρική γονιμότητα, σε αντίθεση με ψάρια όπως ο μπακαλιάρος που τη βελτιώνουν.

Η έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα 156 ανδρών, οι οποίοι δυσκολεύονταν να κάνουν παιδί με την σύντροφό τους, έδειξε ότι η διατροφή παίζει καταλυτικό ρόλο στην ποιότητα του σπέρματος.

Κατά μέσο όρο, όσοι άνδρες έτρωγαν λιγότερο από μία φέτα μπέικον σε καθημερινή βάση είχαν καλύτερο σπέρμα σε ποσοστό 30% σε σύγκριση με όσους κατανάλωναν μεγαλύτερες ποσότητες επεξεργασμένου κρέατος. Παράλληλα, όσοι κατανάλωναν μία μερίδα λευκό ψάρι 2-3 φορές την εβδομάδα είχαν καλύτερα αποτελέσματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.