Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Μια φωλιά για τα παιδιά στον κήπο!

Μια φωλιά για τα παιδιά στον κήπο!

DIY-Summer-Camp-Hula-HoopΤα παιδιά λατρεύουν να έρχονται σε επαφή με τη φυση και όταν πάτε στο χωριό ή στο εξοχικό σας δεν ξεκολλούν από τον κήπο όπου σκαρφίζονται παιχνίδια και κρυψώνες που θα τους εξασφαλίσουν αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας. Τι θα λέγατε αν την επόμενη φορά που θα πάτε στο εξοχικό πάρετε μαζί σας και τα απαραίτητα εργαλεία για να φτιάξετε μια "φωλιά" για τους λιλιπούτειους φίλους μας; Πρόκειται για μια εύκολη κατασκευή που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα τα κάνουν να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο την πράσινη γωνιά του σπιτιού. Μπορούν να κοιμηθούν μέσα σε αυτή το μεσημέρι, να διαβάσουν το αγαπημένο τους βιβλίο αλλά και να παίξουν με τα παιχνίδια τους προφυλαγμένα από τον ήλιο!

Θα χρειαστούμε:

σεντόνια
στεφάνι χούλα χουπ
σχοινιά
βελόνα
κλωστή

Παίρνουμε το σεντόνι και το ράβουμε περιμετρικά από το στεφάνι χούλα χουπ. Εν συνεχεία το κρεμάμε από ένα ψηλό δέντρο. Η φωλίτσα είναι έτοιμη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.