Αρχική Τηλεοπτικά «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν… ο Γουόλτ Ντίσνεï»: Ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δείτε στην ΕΡΤ2 (26/12)

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν… ο Γουόλτ Ντίσνεï»: Ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δείτε στην ΕΡΤ2 (26/12)

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν… ο Γουόλτ Ντίσνεï»
(Once upon a time... Walt Disney)
Ημερομηνία προβολής: Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 15:00

Ωριαίο ντοκιμαντέρ, παραγωγής Γαλλίας 2014.

Στην αρχή υπήρχε ένα ποντίκι… και έπειτα τι συνέβη; Στα μέσα της δεκαετίας του 1930, ο Γουόλτ Ντίσνεï ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι σε ολόκληρη την Ευρώπη και επέστρεψε στις ΗΠΑ με εκατοντάδες εικονογραφημένα βιβλία και γκραβούρες. Ένας θησαυρός που έμελλε να χρησιμεύσει ως μια σημαντική πηγή για τη δημιουργία των μεγάλου μήκους ταινιών κινούμενων σχεδίων της Γουόλτ Ντίσνεï. Το ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνεται ως μια έρευνα γύρω από το πιο δημιουργικό μυαλό που εμφανίστηκε ποτέ και μιας ιδιοφυίας του λαϊκού πολιτισμού που εμπνεύστηκε από την ευρωπαϊκή Τέχνη: τον Γουόλτ Ντίσνεï. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται σειρά συνεντεύξεων με ειδικούς, φωτογραφικό και αρχειακό υλικό, καθώς και αποσπάσματα από τις πιο γνωστές ταινίες της Ντίσνεï, όπως το «Βιβλίο της ζούγκλας», «Φαντασία», «Ντάμπο το ελεφαντάκι» και «Μπάμπι».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.