Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μια γιορτή αφιερωμένη στα βιβλία στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας (από 14/7)

Μια γιορτή αφιερωμένη στα βιβλία στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας (από 14/7)

21giorti_vivliouΤη Δευτέρα 14 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η 21η Γιορτή Βιβλίου, που συνδιοργανώνουν στη Δράμα, ο Δήμος της πόλης, η ΔΕΚΠΟΤΑ και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών της περιοχής. Η Γιορτή Βιβλίου, θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Κήπο της πόλης, που θα μεταμορφωθεί σε χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων, έως τις 21 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας 19.30 έως τις 23.00.

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων, νέες εκδόσεις, ποικιλία θεμάτων, βιβλία που απευθύνονται σε κάθε ηλικία αλλά και σε κάθε τσέπη (προσφορές), βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά είναι οι συντελεστές της φετινής Γιορτής βιβλίου. «Γιατί το βιβλίο είναι μόνο η αφορμή».

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Δευτέρα 14 Ιουλίου ώρα 20.30
Εγκαίνια – Παρουσίαση του βιβλίου της Σωτηρίας Περβανά «Στην άκρη του νήματος» από την Αρίστη Συκοβαρίδου, τραπεζική υπάλληλο και τη συγγραφέα. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Αλίκη Αθανασιάδου, τραπεζική υπάλληλος. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.

Τρίτη 15 Ιουλίου ώρα 20.30
Η μέρα της γνώσης και όχι της αμάθειας. Το κουτί των ζώων. Φτιάχνουμε ένα κουτί με γνώσεις από τα βιβλία για τη ζωή των ζώων. Για παιδιά 5-8 χρονών. Με προεγγραφή. Δράση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Δράμας.

Τετάρτη 16 Ιουλίου ώρα 20.30
Ο Μάνος Κοντολέων παρουσιάζει το καινούριο του βιβλίο «Δυο φορές την άνοιξη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Πέμπτη 17 Ιουλίου ώρα 20.30
Η μέρα του θυμάμαι και του ξεχνάω. Παίζουμε παιχνίδια μνήμης και φτιάχνουμε το δικό μας memory game. Για παιδιά 6-12 ετών. Με προεγγραφή.
Δράση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Δράμας.

Σάββατο 19 Ιουλίου ώρα 20.30
Η μέρα του πριν και του μετά. Διαβάζουμε μια ιστορία και μετά ζωγραφίζουμε και βάζουμε τα γεγονότα στη σωστή σειρά. Για παιδιά 5-7 ετών. Με προεγγραφή.
Δράση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Δράμας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.