Αρχική Fun Time Μια κορνίζα για το παιδικό δωμάτιο!

Μια κορνίζα για το παιδικό δωμάτιο!

straw frameΤο πιτσιρίκι σας έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και του αρέσει πάρα πολύ να ζωγραφίζει. Κάθε απόγευμα σας κάνει δώρο την ζωγραφιά της ημέρας και έχετε μαζέψει μια μεγάλη συλλογή από τις καλλιτεχνίες του παιδιού σας. Δεν θα ήταν καλύτερο να μπορούσατε να κρεμάσετε αυτές τις ζωγραφιές σε παιχνιδιάρικες κορνίζες και να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο; Ελάτε λοιπόν να φτιάξουμε μαζί πρωτότυπες κορνίζες με 4 μόλις υλικά και πολλή φαντασία.

Τι θα χρειαστείτε

ξύλινη κορνίζα
ψαλίδι
κόλλα υγρή στιγμής
πολύχρωμα καλαμάκια

Θα πάρετε μια απλή ξύλινη κορνίζα και θα υπολογίσετε πόσα καλαμάκια χρειάζονται για να την καλύψετε εξ ολοκλήρου περιμετρικά. Εάν δεν μπορείτε να την καλύψετε με τα καλαμάκια ως έχουν μπορείτε να τα κόψετε σε ομοιόμορφα κομμάτια και να καλύψετε ακριβώς την επιφάνεια. Θα κολλήσετε τα καλαμάκια στην κορνίζα και θα την αφήσετε να στεγνώσει. Θα κορνιζάρετε την ζωγραφιά του παιδιού σας και η κατασκευή σας είναι έτοιμη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.