Αρχική Fun Time Μια κρυψώνα για το παιδικό δωμάτιο

Μια κρυψώνα για το παιδικό δωμάτιο

newspaperforts (1)Είναι κοινό μυστικό ότι τα αγόρια τρελαίνονται για κάστρα, φρούρια και σκηνές. Τι καλύτερο λοιπόν από το αποκτήσει ο μικρούλης σας τη δική του κρυψώνα στο παιδικό δωμάτιο και μάλιστα φτιαγμένη από τα χεράκια του;

Το μόνο που χρειάζεται είναι  παλιές εφημερίδες, κολλητική ταινία και ένα συρραπτικό.

aftbnewspaper1Πάρτε δύο φύλλα της εφημερίδας, ξεδιπλώστε τα και αρχίστε να τα διπλώνετε σαν ρολό όπως δείχνει η φωτογραφία.  Ασφαλίστε τα στο τέλος με ένα μικρό κομμάτι ταινίας. Επαναλάβετε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα ούτως ώστε να δημιουργηθούν περίπου 25 ρολά.

aftbnewspaper2Mε τα ρολά που φτιάξατε θα δημιουργήσετε τρίγωνα, κολλώντας τα με ταινία και συρραπτικό.

aftbnewspaper3Δημιουργήστε όσες τρίγωνα όπως μπορείτε να με ρολά εφημερίδα σας.

aftbnewspaper4

Με το σύνολο των τριγώνων που δημιουργήσατε θα τα περάσετε προσεκτικά το ένα μέσα από το άλλο και θα τα στερεώσετε για να διαμορφώσετε το τελικό σας κάστρο!

aftbnewspaper5Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά τρίγωνα  για τη στέγη που θα δώσουν την τελική σταθερότητα στο φρούριο σας. Μπορείτε να εξασφαλίσετε τις «συνδέσεις» με κάποια επιπλέον ταινία για να βεβαιωθείτε ότι δεν κινείται γύρω από πάρα πολύ.

aftbnewspaper7


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.