Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μια ξεχωριστή γιορτή με φαναράκια στήνεται στο Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης (15/11)

Μια ξεχωριστή γιορτή με φαναράκια στήνεται στο Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης (15/11)

gkaite1Μικροί και μεγάλοι, νέοι και γέροι θα συναντηθούν αν το επιτρέψει ο καιρός στην αυλή του Ινστιτούτου Γκαίτε Θεσσαλονίκης το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 18 το απόγευμα με αφορμή τον εορτασμό της γιορτής του St. Martin. Θα μάθουμε για την παράδοση αυτής της γιορτής, θα τραγουδήσουμε γνωστά τραγούδια και θα κάνουμε μια μικρή βόλτα με τα φαναράκια μας. Στο κυλικείο του Ινστιτούτου «Goethe-Café» θα προσφέρεται αρωματικό κρασί με μυρωδικά (Glühwein) για τους μεγάλους και το ίδιο ποτό χωρίς αλκοόλ για τους μικρούς.

20141106-F-Laterne_85e93afbfc
Είσοδος ελεύθερη

Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης
Βασ. Όλγας 66, Προαύλιο
2310 889620


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.