Αρχική Διαγωνισμοί Μια μαμά και η κορούλα της θα κερδίσουν από ένα χειροποίητο καλοκαιρινό φόρεμα διά χειρός «Hope»

Μια μαμά και η κορούλα της θα κερδίσουν από ένα χειροποίητο καλοκαιρινό φόρεμα διά χειρός «Hope»

photoΗ έμπνευση συναντά την πρωτοτυπία στα χειροποίητα ρούχα και τα αξεσουάρ που σχεδιάζει η Ελπίδα Κατσούλη με τον δικό της μοναδικό τρόπο.Με μεγάλη ευχέρεια στον συνδυασμό χρωμάτων και διαφορετικών υλικών μεταξύ τους το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

10152038_10203655492732409_4369362309331169069_n

Όπως φανερώνει και η επωνυμία των ρούχων "Hope", η ταλαντούχα σχεδιάστρια μεταφέρει ελπίδα, άνεση, χαμόγελα και πολύ πολύ στυλ σε όλες εμάς που τα φοράμε αλλά και στις οικογένειες μας, αφού στη συλλογή της μπορούμε να βρούμε κομμάτια για το σύζυγο και τα παιδιά μας. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται προορίζονται ειδικά για υφάσματα, τα οποία μπορούν να πλυθούν μέχρι και στους 40 βαθμούς χωρίς να υποστούν οποιαδήποτε φθορά. Όσο για την έμπνευση της Ελπίδας; Μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από έναν πίνακα ζωγραφικής, μια φωτογραφία σε κάποιο περιοδικό μόδας ή μια έκθεση αντικειμένων.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια στη σελίδα “Hope” by Elpida Katsouli στο FB και να έρθετε σε επικοινωνία μαζί της στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα της ή καλώντας στο τηλέφωνο 6972804158.

10353454_728831700496850_5450657308445685458_o

Το δώρο του διαγωνισμού

Η κορούλα σας τρυπώνει τη ντουλάπα σας και φοράει "κρυφά" τα φορέματά σας θέλοντας να σας μιμηθεί και να γίνει ένα λιλιπούτειο αντίγραφο σας. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορείτε να φοράτε με την κορούλα σας τα ίδια ρούχα και να κλέβετε τιις εντυπώσεις στις οικογενειακές εξόδους; Αυτό σκεφθήκαμε κι εμείς και απευθυνθήκαμε στη δημιουργό Ελπίδα Κατσούλη με το αγαπημένο brand "Ηοpe"  που χαρίζει σε μια τυχερή μαμά και την κόρη της από ένα χειροποίητο καλοκαιρινό φόρεμα .

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Μια μαμά και η κορούλα της θα κερδίσουν από ένα χειροποίητο καλοκαιρινό φόρεμα δια χειρός «Hope»
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 26η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.104 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Ειρήνη Τζελάη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.