Αρχική Διαγωνισμοί Μια μαμά και η κορούλα της θα κερδίσουν δύο υπέροχα, χειροποίητα μπλουζάκια "Hope"

Μια μαμά και η κορούλα της θα κερδίσουν δύο υπέροχα, χειροποίητα μπλουζάκια "Hope"

942002_534246723288683_1635047541_n

Η Ελπίδα Κατσούλη δημιουργεί τα υπέροχα και πολύ μοδάτα μπλουζάκια της, αλλά και αξεσουάρ υπό τη φίρμα «Hope», χαρίζοντάς μας γενναίες δόσεις στυλ. Τώρα το καλοκαίρι μάς προτείνει επίσης τα ξεχωριστά σορτσάκια της και τις πάνινες τσάντες της που θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στις βόλτες μας στην πόλη, αλλά και την παραλία.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά για ύφασμα και πλένονται μέχρι και στους 40 βαθμούς.
hope17

Η πηγή έμπνευσης της Ελπίδας

Μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από έναν πίνακα ζωγραφικής, μια φωτογραφία σε κάποιο περιοδικό μόδας, μια έκθεση αντικειμένων.
Φέτος το καλοκαίρι θα δούμε στα ρούχα της Ελπίδας έντονα χρώματα, πινελιές που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής, διάφορες στάμπες κεντημένες με swarovski, όλα αυτά αποτυπωμένα πάνω στο ύφασμα και ακόμα θα δέιτε την νέα συλλογή από τσάντες παραλίας αλλά και πόλης.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια στην σελίδα "Hope" by Elpida Katsouli στο FB και να έρθετε σε επικοινωνία με την Ελπίδα στέλνοντας  μήνυμα στην σελίδα της ή καλώντας  στο τηλέφωνο 6972804158.

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Τώρα, το infokids.gr και η Ελπίδα Κατσούλη προσφέρουν σε μία μαμά και την μικρή της κόρη από ένα μπλουζάκι με την ίδια ζωγραφιά για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Προφανώς, η μία θα είναι πιο όμορφη από την άλλη και θα καταπλήξουν τα πλήθη, φορώντας τα πανέμορφα μπλουζάκια. Μπείτε λοιπόν στην κλήρωση!

hope's photos 419

hope's photos 420

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 13.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει την τυχερή μαμά και κόρη.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς το τυχερό ζευγάρι μαμάς - κόρης, που θα φορέσουν τα ζωγραφισμένα μπλουζάκια της Ελπίδας.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τη νικήτρια. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 935 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Χριστίνα Λαργατζή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.