Αρχική InfoMommy Νέα Μια μεγάλη γιορτή για τη Μητέρα στο Γκάζι, με πολλές εκπλήξεις

Μια μεγάλη γιορτή για τη Μητέρα στο Γκάζι, με πολλές εκπλήξεις

Με μια νέα καμπάνια, ο αγαπημένος χυμός μικρών και μεγάλων, θα γιορτάσει το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή όλων μας, τη Μητέρα. Την Κυριακή 8 Μαΐου, η Amita θα γιορτάσει μαζί με όλες τις μητέρες και τα παιδιά τους τη Γιορτή της Μητέρας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η Amita, o αγαπημένος χυμός των Ελλήνων εδώ και 33 χρόνια, βρίσκεται δίπλα σε κάθε μητέρα και υποστηρίζει ενεργά την καθημερινή της προσπάθεια να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της.

Από τις 10:00 έως τις 18:00, η Amita θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στο Γκάζι, για να μοιραστούν όμορφες εκπλήξεις και αξέχαστες, δημιουργικές και διασκεδαστικές στιγμές, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, τραγούδια και χορό.

Η Amita αναγνωρίζει την προσπάθειά κάθε μητέρας να συνδυάσει τις πολλαπλές πτυχές της καθημερινότητάς της και παράλληλα να είναι εκεί, σε κάθε σημαντική στιγμή των παιδιών της. Με τη νέα της καμπάνια, βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει έμπρακτα, από αγάπη! Όλες οι μητέρες έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν στο microsite www.apoagapi.gr, που δημιουργήθηκε γι’ αυτόν το σκοπό, μία σημαντική στιγμή ή «πρώτη φορά» του παιδιού τους που δεν θέλουν να χάσουν… και η Amita θα βρει τον τρόπο για να γίνει η ευχή τους πραγματικότητα!

Για όλες τις μητέρες που φροντίζουν κάθε μέρα να κάνουν τα πάντα με χαμόγελο και να μη στερήσουν τίποτα από τα παιδιά τους, η Amita είναι εκεί, πάντα …από αγάπη! Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!

Join us in:

Facebook: www.facebook.com/amitajuices

Twitter: www.twitter.com/amitajuices


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.