Μια μητέρα που έχασε το μωρό της σε τροχαίο μιλά για την ασφάλεια στο αυτοκίνητο και συγκλονίζει

Η Christine Miller έχασε το γιο της σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 12 χρόνια, όταν ήταν μόλις 3 ετών. Και δεδομένου ότι η ίδια πιστεύει πως ο γιος της θα ήταν ακόμα ζωντανός εάν είχε δεθεί σωστά σε ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με μια ζώνη πέντε σημείων τη στιγμή της συντριβής, μοιράστηκε ένα συγκλονιστικό κείμενο σχετικά με την ασφάλεια στο αυτοκίνητο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, ανήμερα της επετείου του θανάτου του μικρού αγοριού.

«Πριν από 12 χρόνια σαν σήμερα, ήταν η τελευταία φορά που είδα αυτό το όμορφο χαμόγελο, φίλησα το γλυκό του πρόσωπο και ένιωσα τα μικρά του χέρια να τυλίγονται γύρω από το λαιμό μου. Δεν είχα ιδέα ότι εκείνο το πρωινό μαζί του θα ήταν το τελευταίο πρωινό που άκουσα το λατρεμένο γέλιο του και τη γλυκιά φωνή του να με φωνάζει “μαμά” με τα μάτια του γεμάτα θέληση για ζωή και περιπέτεια», γράφει η μητέρα του παιδιού.

Η Christine αναφέρει ότι το πιο δύσκολο είναι ότι γνωρίζει πόσο εύκολα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό: «Αυτό είναι το μαχαίρι που καρφώνει την καρδιά μου. Μόνο αν ήξερα για τους κινδύνους των παιδικών καθισμάτων για τα νήπια, αν με είχε προειδοποιήσει κάποιος, θα τον έβαζα σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου με ζώνη πέντε σημείων και αυτή η απλή διαφορά θα είχε αλλάξει τα πάντα. Θα είχε σώσει τη ζωή του. Θα με είχε βγάλει από την κόλαση, θα είχα 12 χρόνια αναμνήσεων με το όμορφο αγόρι μου, αντί για 12 χρόνια θλίψης και πόνου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο infokids.com.cy